Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (3.52 secunde)
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. Firma va fi responsabila de colectarea si transportul deseurilor municipale, igienizarea cailor publice si deszapezirea orasului pe o perioada de zece ani iar valoarea contractului este de 16 milioane de euro.
Premierul Boc a declarat ieri ca, pentru cresterea salariilor bugetarilor, este nevoie ca in 2012 sa existe o crestere economica de minimum 3,5%, un deficit de 3% si mentinerea conditiei de ocupare a unui post la alte sapte care se vacanteaza.
USL contesta la Curtea Constitutionala ordonanta Guvernului privind inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012 Uniunea Social Liberala a depus marti la Secretariatul General al Camerei Deputatilor o contestatie catre Curtea Constitutionala a Romaniei in care sustine neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta a Guvernului care prevede inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012.
Curtea Constitutionala a decis, joi, ca este neconstitutional textul din Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarul 15, din 8 mai 2012, referitor la sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale si acordate unitatilor administrativ teritoriale.
Senatul a adoptat, astazi, fara amendamente, ordonanta de urgenta care prevede majorarea in doua etape a salariilor bugetarilor, informeaza Mediafax.
Ziarul Azi publica articolul "Boc minte nesimtit", pe care il puteti cit in continuare. 'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Romania va intra intr-un proces de recuperare economica, iar in anul electoral 2012 este de asteptat un "mini-boom", potrivit Institutului de la Viena pentru Studii Economice Internationale (WIIW), care anticipeaza ca Guvernul va renunta la austeritatea fiscala si salariala in apropierea alegerilor.
OZN-urile interesate de armamentul nuclear (Autor: ... FARCAS) De aproape 40 de ani, investigatorul Robert Hastings a contactat si interogat numeroase persoane care au activat in U.S. Air Force, privind implicarea lor in incidente OZN legate de armamentul nuclear.
Cazuri selectionate dintre cele raportate la ASFAN. La sediul ASFAN se gasesc fotografiile integrale din care au fost extrase imaginile obiectelor neidentificate, precum si alte informatii privind aceste cazuri.
Ultima Ora : Salariile bugetarilor, majorate de la 1 Decembrie 2012 Salariile bugetarilor vor fi majorate, de la 1 Decembrie, cu 7,4% fata de nivelul acordat pentru luna Noiembrie 2012, banii urmand sa intre efectiv in plata in Ianuarie 2013.
Tot mai multi doljeni cultiva legume in solarii, sere si chiar pe camp. Suprafata cultivata a crescut cu 280 de hectare fata de anul trecut.
Cele patru meciuri din sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal, transmise in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, au ocupat primele pozitii ale clasamentului programelor tv difuzate in ultimele zile.
Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, pe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, interval care include si ziua de Paste.
Analistul politic Stelian Tanase (foto) publica in Adevarul articolul "Opozitia misionarului", pe care il puteti citi in continuare. 'PSD sustine ca nu doreste sa vina la guvernare decat dupa alegeri, daca se poate, organizate la termen.
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
USL va actiona in trei directii in 2012 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a enuntat trei directii majore ale Uniunii in 2012, anume finalizarea programului de guvernare, definitivarea candidaturilor printr-o "noutate in politica romanesca" - implicare societatii civile, si intalniri cu liderii europeni "si nu numai".
Romania ar putea castiga intre 120 si 300 de milioane de dolari in perioada 2008-2012 numai din vanzarea unor certificate, echivalent a zece milioane de tone de emisii de carbon.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti, inainte de intalnirea cu reprezentantii companiei Bechtel, ca vrea ca tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania sa fie finalizat pana in 2012.
Agentiile de presa informeaza: ... USL voteaza bugetul pe 2012 daca va contine 10 masuri propuse de opozitie Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi la Craiova ca USL va vota in Parlament bugetul de stat pe 2012 daca Guvernul accepta cele zece propuneri formulate de opozitie.
Dezastru in agricultura, de unde mai creste Romania in 2012? ... De ce nu irigati? Agricultura nu va mai fi motorul economiei in 2012, asa ca anuntata crestere economica poate fi doar o iluzie.
google-analytics.com